Inschrijven

Inschrijven voor de G-Gym is gedurende het hele jaar mogelijk.

Indien de groepen volzet zijn, wordt er gewerkt met een wachtlijst. Zodra er 4 kinderen/jongeren op de wachtlijst staan, wordt er gekeken naar het opstarten van een nieuwe groep.

We vragen u om ons te contacteren als u interesse hebt.

Om de trainingen zo gestructureerd mogelijk te kunnen laten verlopen, vragen wij zeker ook om uw kind in te schrijven alvorens uw kind komt kijken of proef trainen.

Dit voor zowel uw kind waardoor wij al direct rekening kunnen houden met de begeleiding die uw kind nodig heeft, maar ook voor de kinderen die al trainen. Om hen ook voor te kunnen bereiden op nieuwe sportgenootjes.

Een inschrijving is pas definitief als het lidgeld is betaald. Zo kunt u uw kind toch laten deelnemen aan de proef trainingen waarbij pas na 2 proeftrainingen en na overleg met de trainers besloten wordt of uw kind daadwerkelijk gaat deelnemen. Laat duidelijk zijn dat we tot op heden nog met elk kind hebben kunnen starten! Dit omdat we vooral willen kijken naar de mogelijkheden die het kind heeft en daarop verder willen werken.

Gaat uw kind daadwerkelijk deelnemen, dan wordt u gevraagd het lidgeld te betalen waarmee de inschrijving en verzekering volledig zijn.

Mailt u de inschrijving volledig ingevuld naar Ikbenerook@live.be of breng het mee naar de 1ste proeftraining.

U ontvangt een mailbevestiging met verdere informatie.

Inschrijfformulier G-Gym 2017

 

Reacties zijn gesloten.