Oprichter

Als 39-jarige moeder van 2 kinderen met autisme zou ik al kunnen spreken van een ervaringsdeskundigheid. Daarnaast heb ik 15 jaar als opvoedster gewerkt met kinderen en jeugdigen met al dan niet een verstandelijke beperking en bijkomend Autisme en/of AD(H)D. In die jaren heb ik vele kinderen en hun ouders mogen begeleiden, maar ook teams begeleidt in hoe het beste om te gaan met deze doelgroep. Van wonen in vaste settings tot logeren in weekenden en vakanties.

Ik ben er van overtuigd dat ieder kind kan leren en ik kijk daarom heel graag naar de mogelijkheden die een kind heeft. Ieder mens heeft dingen waarin hij of zij goed of slecht is, maar daarvoor zijn we ook allen uniek. Eenieder heeft recht om dat te ontwikkelen waar men positieve energie uithaalt en ook het recht om zich te ontwikkelen op die gebieden waar het nog niet zo vlotjes gaat. Daar ligt mijn hart en haal ik positieve energie uit. Het kunnen begeleiden en ondersteunen van kinderen en hun gezinsleden om het beste uit het leven te halen. Als oprichter van dit initiatief komt daarmee een droom uit en ben enorm gemotiveerd om daar te helpen waar ik kan.

Zelf begeleid en coördineer ik de G-Gym wat ook inhoud dat ik wekelijks te vinden ben in de sporthal om samen met de kinderen er een heerlijk anderhalf uur van te maken.

Sportieve groeten Marjan

 

Reacties zijn gesloten.