G-Gym opstarten!

G-Gym opstarten zou in iedere gemeente mogen gebeuren. Het feit is dat er meer dan voldoende vraag is naar een dergelijke werking voor kinderen met sociaal-emotionele problemen, kinderen met een handicap, kinderen met Autisme, A(d)HD etc.

Ik wil bij deze dan ook een oproep doen aan eenieder die met deze gedachten rondloopt. Zet die gedachten om in de praktijk en kom in actie!!

Hieronder geef ik beknopt een checklist weer die je kan nalopen om jou afdeling g-gym op te starten. Ik ben ten alle tijden bereid om hierover meer informatie te geven. Indien wenselijk kan je me per mail contacteren op ikbenerook@live.be

* Ga een kijkje nemen in de sport accommodatie

* Stap naar de gemeente. Iedere gemeente heeft een potje met geld voor deze doelgroep. Dat potje met geld wordt helaas niet overal gebruikt.

* Neem contact op met een plaatselijke vereniging en ga in gesprek over dit initiatief. Je kan ook als zelfstandige vereniging starten met g-gym.

* Neem contact op met Parantee-Psylos. Zij helpen je heel graag verder.

* Neem contact op met de sportdienst van de Provincie. Ook zij helpen je graag op weg.

* Start en geniet!

G-Gym-25

Veel succes en laat het me weten als ik je heb kunnen inspireren om daadwerkelijk een G-Gym op te starten. Je krijgt er zo ontzettend veel voor terug van de ouders en de kinderen. Het is meer dan de moeite waard!! En de kinderen hebben er ook gewoon recht op.

In 2017 starten we met het opstellen van een scholingsprogramma waarbij de opstart en inhoud van onze g-werking gestructureerd wordt weergegeven. Dit pakket kan een mooie aanvulling zijn op de start van een dergelijke g-werking. Neem zeker contact met ons op indien u interesse heeft in dit scholingsprogramma. Graag helpen we anderen op weg!

 

Sportieve G-Gym Groet Marjan

Reacties zijn gesloten.