Home

Welkom !           

 “Ik ben er ook!”  staat voor dat wat een kind met een beperking of stoornis nodig heeft om er te zijn. We bieden sport en spel aan in kleine gestructureerde groepen onder pedagogische begeleiding. Diverse sporten en spelen komen aan bod gedurende het hele sportseizoen. Van voetbal tot basketbal tot volleybal tot turnen en nog veel meer.

Wij zien elk kind als een uniek individu met net zoveel rechten op een sportieve jeugd als ieder ander kind. Dat het kind wat extra begeleiding nodig heeft vanwege bijvoorbeeld een Autisme Spectrum Stoornis, AD(H)D, Sociaal-emotionele problemen, Motorische achterstand en/of beperking  of een sterk vermoeden daarvan ( een diagnose is zeker niet vereist), vraagt wat aanpassing in de begeleiding en omgang met elkaar, maar is in onze ogen geen belemmering om lekker te sporten en te spelen met kinderen die net als hun een beetje meer nodig hebben.

Onze G-gym is in die zin uniek qua doelgroep dat zich met name richt op kinderen met autisme, AD(H)D, sociaal-emotionele problematiek. Door G-Gym aan te bieden voor desbetreffende doelgroep, zetten we letterlijk heel veel op de kaart, maar bieden we met name in de Provincie Limburg een uitbreiding op het huidige schaarse aanbod voor Sport en Spel voor deze doelgroep sinds 2011.

 “Ik ben er ook!” biedt inmiddels een structureel aanbod van sport en spel voor kinderen  vanaf 5 jaar (of 3de kleuterklas) tot ???

 

IMG_7015

Wij nodigen een ieder van U uit om een kijkje te nemen op onze website en schroom u niet om ons te mailen met bijkomende vragen etc. Wij staan open voor suggesties en helpende handen.

 

Website laatst aangepast op 27-09-2017

Reacties zijn gesloten.